Sposób przygotowania

1. Papryki umyć i wypatroszyć

2. Ugotować ryż, podsmażyć cebulkę i wymieszać z mięsem i przyprawami

3. Gotowym farszem nafaszerować papryki

4. Gotowe papryki, wsadzić do garnka, zalać do ½ - ¾ wodą, dodać kostkę rosołową

5. Gotować ok. 30-50min aż będą miękkie

SMACZNEGO :)

Komentarze

  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajne papryczki
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Bardzo podobnie robię , smakuje nam wszystkim i póki jeszcze nie zadroga korzystam z okazji
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    fajne i smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    smakowałyby mi
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    uwielbiam taka paprykę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    lubię takie papryczki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !