Sposób przygotowania

# pojedyncza pierś z kurczaka
# 8 dkg szynki konserw
# 8 dkg sera żóltego
# sól
# pieprz
Do panierki :
# jajko
# łyżka mąki
# sól, pieprz
# sezam
# olej do smażenia


Wykonanie:
Fileta oczyścić z blonek , umyć , osuszyć i pokroić w plastry. Lekko rozbić, delikatnie posypać kucharkiem i na każdy kotlet polożyć plasterek szynki ,na to plasterek sera i dokładnie zrolować, spiąć wykalaczką. w oddzielnych miseczkach przygotować produkty do panierki i tak kazdego zraza obtoczyć w mące , jajku roztrzepanym i w sezamie . Kłaść na dobrze rozgrzany olej i smażyć na złoty kolor.

Komentarze

  • 2
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Takie mięska to ja chętnie bym zjadła.
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Smaczny obiadek:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    anemon

    Smaczny obiad u Ciebie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    PRAWDZIWE PYSZNOŚCI
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Pyszny obiadek:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    takie mięsko to ja lubię,
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Bardzo dobre mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    prosto,pysznie i bogato !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    brzmi smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !