Sposób przygotowania

1. Margarynę, 1 jajko i cukier utrzeć na jednolitą masę (masa nr 1)

2. Mąkę, kakao oraz proszek do pieczenia razem wymieszać, następnie dodać do masy nr 1 i ucierać na jednolitą masę. (masa nr 2)

3. 2 serki waniliowe, 1 jajko i 1 budyń czekoladowy wymieszać razem w misie (masa nr 3)

4. Budyń waniliowy ugotować wg przepisu na opakowaniu.

5. Masę nr 2 wyłożyć na dno tortownicy

6. Ugotowany budyń waniliowy wlać gorący wlać gorący na masę wyłożoną na dnie tortownicy

7. Wymieszane serki z jajkiem i budyniem czekoladowym wlać na budyń waniliowy

8. Całość piec w temperaturze 180’C przez ok. 40 minut.

SMACZNEGO :)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Jak się dobrze przełoży, to i dobrze smakuje. Pycha :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    zapowiada się super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Adam/ZUB3R

    smaczny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !