Sposób przygotowania

1
Z podanych składników upiec biszkopt (ubić pianę z białek, dodać cukier i żółtka oraz pozostałe składniki), piec 40 minut w temperaturze 180 stopni.

2
Zrobić krem (ugotować budynie w mniejszej ilości mleka, jak przestygną utrzeć z margaryną i pozostałymi składnikami)

3
Na biszkopcie ułożyć dżem, katarzynki i krem budyniowy

4
Ciasto polać polewą i posypać orzechami. Zostawić w chłodnym pomieszczeniu na 1 dzień.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    mniam, jakie równiutkie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    zapowiada się pysznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka91

    jest bardzo pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    oj ciasta nigdy nie odmowie, uwielbiam je jesc
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    magmonika1995

    świetnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magda60

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ajres

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super po prostu
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewa104

    3 szt pierników na całe ciasto to chyba nieporozumienie.Myślę,że chodzi o paczki ciastek a nie sztuki.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !