Sposób przygotowania

Kapustę oczyścić, umyć włożyć do garnka, zalać 1 l wrzącej wody, dodać kostki rosołowe i ugotować do miękkości.Odcedzić, wsypać do naczynia żaroodpornego. Ser zetrzeć na tarce o dużych oczkach, wymieszać z bułka tartą, jajkiem, czosnkiem granulowanym. Ser z bułką tartą i przyprawami wyłożyć na kapustę, Naczynie żaroodporne włożyć do nagrzanego piekarnika. Zapiekać w temp 200 stopni do rozpuszczenia się sera.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ciekawy pomysł :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę zrobić
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Jak dla mnie super.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !