Sposób przygotowania

Boczek pokroić w kostkę, zrumienić na patelni, zdjąć z patelni. Na wytopionym tłuszczu usmażyć pokrojoną cebulę, wrzucić boczek, jajka, przyprawy i smażyć do uzyskania pożądanej konsystencji. Podawać z pajdą świeżego chleba. Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    solidne śniadanie
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    zobiłam dzisiaj moje śniadanko pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    zobiłam dzisiaj moje śniadanko pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !