Sposób przygotowania

Do niewielkiego garnka wlewamy olej , miód i cukier podgrzewamy cały czas mieszając aby składniki bardzo dobrze się ze sobą połączyły , masę stopniowo dodaj do mąki razem z cynamonem i sodą , powinno powstać gładkie ciasto i to ciasto rozwałkuj na pół cm i szklanka wytnij kółka ułóż je na pergaminie do pieczenia i piecz 15 minut w 180 st , śmietankę wlej do rondelka a gdy się troszkę podgrzeje to dodaj czekoladę , powinna się rozpuścić , upieczone już ciacha możesz fantazyjnie polać czekoladą albo całe zanurzyć i połóż je póżniej na pergaminie aby ostygły a czekolada stwardniała .

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !