Sposób przygotowania

Groszek i kukurydzę osączyć z zalewy. Ser twarogowy przemleć w maszynce. Śmietanę kremową ubić, dodać przemielony ser. paprykę i szynkę pokrojoną w kostkę, osączony z zalewy groszek i kukurydzę, przyprawić do smaku solą, pieprzem, wymieszać. Chleb rozmoczyć w niewielkiej ilości przegotowanej wody, odcisnąć, Masę z chleba rozwałkować na pergaminie, wyłożyć masę serową i zwinąć w rulon. Odłożyć do lodówki na kilka godzin.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    ciekawa jestem jak smakuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    zapowiada się ciekawie
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawy pomysł.
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !