Sposób przygotowania

Ogórki obrać, pokroić w kostkę, oprószyć solą, odłożyć na kilkanaście minut. Następnie odsączyć z wody. Jabłka obrać, usunąć gniazda nasienne, pokroić w kostkę, skropić sokiem z cytryny. Sałatę umyć, osuszyć, pokroić w kostkę. Jajka ugotować na twardo, drobno posiekać. Ogórki, jabłka i sałatę włożyć do miski, dodać posiekaną miętę, odrobinę imbiru, majonez. Przyprawić do smaku solą i pieprzem, wymieszać. Po wierzchu posypać posiekanymi jajkami

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    ciekawe jak smakuje
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajnie się zapowiada.
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczne połączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !