Sposób przygotowania

Żółtka wlać do garnuszka dodać 3 łyżki zimnego mleka, proszek budyniowy i wymieszać. Resztę mleka zagotować, wlać rozmieszany budyń i ciągle mieszając gotować przez kilka minut. Zdjąć z ognia wystudzić. Wodę z sokiem zagotować, wsypać galaretkę, wymieszać. Margarynę ucierać dodając stopniowo wystudzony budyń. Następnie ciągle ucierając dodawać po łyżce zimną ale płynną galaretkę. Gotowym kremem przekładać torty, ciasta i ciasteczka.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wystarczy biszkopt i gotowe :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawy pomysł na przyrządzenie smacznego kremu do ciasta :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !