Sposób przygotowania

W rondelku rozgrzać oliwę, wsypać drobno posiekaną cebulę i zeszklić. Następnie dodać pokrojone w kostkę mięso i smażyć około 10 minut. Ziemniaki i marchewkę obrać. Marchew pokroić w talarki a ziemniaki w kostkę, dodać do mięsa i razem podsmażyć około 5 minut. Mięso z warzywami zalać bulionem, dodać liść laurowy i gotować do miękkości. Pod koniec gotowania wsypać umytą, pokrojoną na kawałki fasolkę szparagową i gotować kolejne 5 minut. Następnie zdjąć z ognia, dodać zioła, śmietankę, przyprawić do smaku solą i pieprzem, wymieszać.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    Bosko
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    jak dla mnie to super!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę wypróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !