Sposób przygotowania

Kromki pieczywa lekko zrumienić w opiekaczu, przekroić na pół po przekątnej i posmarować majonezem lub mascarpone. Melona obrać i pokroić na plasterki. Trójkątne kromki przekładać sałatą, szynką i melonem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Dobre,dobre...
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    może być ale bez melona
  • 0
    original
    Opublikowano

    martynia6

    ciekawi mnie ten melon tutaj...
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Smaczne.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Melon z szynką parmeńską - pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    połaczenie extra:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !