Sposób przygotowania

Kapustę drobno kroimy i mieszamy ze startym na grubej tarce jabłkiem i posiekaną cebulą oraz porem .
Polewamy oliwą i przyprawiamy chrzanem , pieprzem i zieleniną- dokładnie mieszamy.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    magical66

    lubię taką
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    świetna,nie robiłam takiej:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pycha!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    bardzo zdrowa :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    lubię takie surówki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !