Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Golonkę gotujemy wraz z kapustą i z dodatkiem ziela angielskiego i liścia laurowego. Najlepiej zdjąć od razu siatkę. Ja gotowałam z siatką i się potem namęczyłam przy ściąganiu.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    piwko mam, proszę o 1 goloneczkę...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Ja również często używam peklowanych golonek i dużej ilości przypraw, a efekt końcowy zawsze zachwyca - smakiem, aromatem i wyglądem:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pycha,dawno nie jadlem golonki !
  • 1
    original
    Opublikowano

    magdziorka6

    konkretny kawałek mięska-mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !