Sposób przygotowania

Kajzerki przekroić wzdłuż na dwie połowy. Camembert orzechowy przekroić na 4 plastry (wielkości kajzerki). Na wierzchu rozłożyć cząstki ananasa i przekrojone na pół winogrona. Posypać płatkami migdałowymi. Wstawić do nagrzanego do 200 stopni piekarnika (grzejnik górny) i zapiekać ok. 10 minut.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    fajny pomysł na przekąskę :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    Uwielbam camembert,muszę wypróbować.
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Lubię takie bułeczki zapiekane! Super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    ciekawie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    wspaniałe, muszę spróbować takie zrobić :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    wyśmienite połączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !