Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosenna zupa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

marchewki 2 szt
seler 1 szt
kalafior 1 szt
por 1 szt
oliwa 1 łyżeczka
woda 200 ml
sól, pieprz do smaku
listki pietruszki do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenna zupa

Seler i marchewki obierz,i pokrój w cienkie plasterki ,kalafior umyj i podziel na małe różyczki,por pokrój w romby.Rozgrzej oliwę dodaj warzywa i podduś ,wlej wodę dopraw do smaku i gotuj na około 5 minut (warzywa powinny być półmiękkie) dopraw zupę solą ,pieprzem,i listkami pietruszki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna Jussstiii 17.10.2011 11:11
super
GGABI 02.10.2011 08:23
lubię zupy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak