Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z matjasami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety z matjasa 50 dag
cebula 1
olej 3 łyżki
jajko 3
ogórki kiszone 3
zielony groszek 1 puszka
sól
pieprz
koncentrat pomidorowy

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z matjasami

Filety wymoczyć. Jajka ugotować na twardo. Ogórki, filety i jajka pokroić w kostkę. Cebulę poszatkować, zeszklić na oleju. Wszystkie składniki wymieszać ze sobą, doprawić do smaku i wymieszać z koncentratem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ziutula
ziutula 18.02.2012 23:34
często robię podobnie...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak