Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z tuńczyka i kapusty pekińskiej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 1
tuńczyk 1 puszka
ogórek kiszony 1
majonez 1/2 szklanki
sok z połówki cytryny
oliwa 3 łyżki
koperek 1 pęczek
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z tuńczyka i kapusty pekińskiej

Kapustę poszatkować, tuńczyka osączyć i rozdrobnić. Całość wymieszać. Zrobić sos z majonezu, oliwy, soku z cytryny i przypraw. Zalać nim sałatkę. Całość posypać koperkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

paula99926 19.07.2012 21:18
mniam mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak