Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z tuńczykiem i fasolą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
cebulka marynowana 1 słoik
fasola czerwona 1 puszka
koperek 1 pęczek

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z tuńczykiem i fasolą

Tuńczyka, cebulę i fasolę odsączyć, włożyć do miski. Dodać pokrojony drobno koperek. Doprawić solą i pieprzem, podawać schłodzone.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak