Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z indykiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebulka marynowana 1 słoik
papryka czerwona 3
korniszony 5
keczup 1 słoik
chrzan 2 łyżki
ocet winny 2 łyżki
sól
cukier
sos tabasco
indyk 50 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z indykiem

Indyka i paprykę pokroić w paseczki. Cebulki i korniszony osączyć, pokroić w plasterki. Keczup wymieszać z chrzanem, octem i niewielką ilością zalewy z ogórków. Przyprawić solą, cukrem i tabasco. Składniki sałatki wymieszać z sosem. Odstawić pod przykryciem w chłodne miejsce na 30 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak