Sposób przygotowania

kabaczek obrać ze skóry i włóknistego miąszu z pestkami,pokroić w kostkę.Na 2 min włożyć do wrzącej wody, poczym natychmiast schłodzić i włożyć na 2 godz do solanki.Zalewę zagotować i gorącą zalać odcedzone z solanki ,ułożone w słoikach kabaczki. Pasteryzować około 15 min.

Komentarze

  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Aniu , i do czego potem dajesz takiego kabaczka?
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pyszny jest do ziemniaków i jako przekąska do czegoś mocniejszego
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    warto spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    popieram to 2 propozycję :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    bardzo ciekawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    ciekawa sprawa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !