Sposób przygotowania

1. Makaron wrzuć na osolony wrzątek, gotuj ok 10 min, przelej i osącz na sicie. Grzyby oczyść, opłucz, gotuj ok 10 min w osolonej wodzie. Jeszcze raz osącz, a potem pokrój na małe kawałki.
2. Oczyść i posiekaj cebulę ze szczypiorkiem oraz natkę. Na patelni rozgrzej olej. Wrzuć grzyby, smaż 3 min. Dodaj cebulę ze szczypiorkiem. Smaż kolejne 5 min. Dodaj makaron, wsyp starty ser. Wymieszaj, dopraw do smaku solą i pieprzem. Posyp natką.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    pycia9

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !