Sposób przygotowania

Mięso umyć,osuszyć.Zrobić z oliwy i przypraw przeciśniętego czosnku i pokrojonej w plastry cebulki marynatę.Wstawić do lodówki na 24 godziny.Piec do miękkości mięsa.Podlewając nie wielką ilością wody co jakiś czas.Palce lizać.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    karkówke też piekę sama,zawsze lepiej smakuje niż kupiona w sklapie.
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wyśmienity !
  • 2
    original
    Opublikowano

    junox

    swietna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    pyszny obiad:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    ekstra przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !