Sposób przygotowania

Zrobić ciasto na naleśniki: Mleko i jajka zmiksować, dodać mąkę i szczyptę soli. Ciasto ma być lejące.
Pieczarki pokroić i usmażyć, ser zetrzeć na tarce, a szynkę pokroić w plastry.
Smażyć naleśniki, kiedy z jednej strony naleśnik będzie upieczony na złoty kolor obracamy go i szybko nakładamy na niego najpierw plaster szynki, potem pieczarki następnie starty ser. Zginamy naleśnik na pół i smażymy z obu stron na złoty kolor. Podawać polane keczupem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    adagio

    to musi być dobre - trzeba wypróbować ten przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    polecam, bo naprawdę bardzo smaczne ;-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    też takie robię! są pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pyszne
  • 4
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    bardzo apetyczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    smaczne i fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    boskie:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !