Sposób przygotowania

Mięso opłukać. Pokroić na małe kawałki. Przyprawić pieprzem i papryką. Lekko obsmażyć. Na patelni zeszklić cebulę wymieszać z mięsem. ( można dodać również paprykę i marchewkę) Zalać sosem pieczeniowym. Doprawić liściem laurowym i zielem angielskim. Gotować na małym ogniu

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Łatwe zdrowe i proste.
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    strusiny jeszcze nie jadłem
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    chętnie spróbowałabym
  • 1
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    nie próbowałam strusiego mięsa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !