Sposób przygotowania

1. Cebulę obrać, pokroić w kostkę i zeszklić na oliwie/oleju dodać czosnek. Pieczarki obrać, pokroić i wrzucić do cebuli kiedy się zeszkli, chwilę podsmażyć. Dodać mięso mielone i pokrojoną paprykę. Przyprawić do smaku.

2. Cukinię przekroić na pół (wzdłuż) i wydrążyć łyżką środek. W jego miejsce nałożyć farsz

3. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym, przykryć folią aluminiową i zapiekać ok. 20minut – aż cukinia będzie miękka.

4. Podawać z sosem czosnkowym, można posypać odrobiną żółtego sera ;)

SMACZNEGO :)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    fajna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    ciekawy pomysł na obiad
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    super pomysł:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    pieknie wyglada
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    paula99926

    bardzo ciekawie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    ciekawa propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    ciekawa propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Pomysł wyśmienity. Pycha :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    uwielbiam! juz nie moge sie doczekac sezonu :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    uwielbiam taką cukinię
  • 2
    original
    Opublikowano

    mysza75

    pysznie wygląda cukinia
  • 0
    1372831_1399272386975631_62573967_n
    Opublikowano

    poetka3

    W ilu stopniach zapiekać?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !