Sposób przygotowania

Dynię obrać ze skórki, usunąć pestki, pokroić w kostkę. Pieczarki umyć pokroić na kawałki. Z papryki usunąć gniazda nasienne, pokroić w słupki. Na patelni rozgrzać masło, wsypać pokrojone pieczarki i paprykę. Smażyć około 15-20 minut. Na drugiej patelni rozgrzać oliwę, włożyć pokrojoną dynię i smażyć do miękkości, ostudzić. Zimne pieczarki i dynie włożyć do salaterki, przyprawić do smaku cukrem, sokiem z cytryny, solą i pieprzem, wymieszać. Posypać posiekanym szczypiorkiem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajna
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Zapowiada się wspaniale.
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    już dawno nie robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !