Składniki:
schab | 80 dag |
wódka | 1 łyżka |
sól | 1 łyżeczka |
pieprz | 1/4 łyżeczki |
olej | 1 łyżeczka |
jajko | 2 sztuki |
mąka | 1/2 szklanki |
papryka czerwona | 1 sztuka |
imbir | 1 łyżka |
sól | 1/2 łyżczki |
pieprz | 1 szczypta |
olej | 0,5 l |
schab | 80 dag |
wódka | 1 łyżka |
sól | 1 łyżeczka |
pieprz | 1/4 łyżeczki |
olej | 1 łyżeczka |
jajko | 2 sztuki |
mąka | 1/2 szklanki |
papryka czerwona | 1 sztuka |
imbir | 1 łyżka |
sól | 1/2 łyżczki |
pieprz | 1 szczypta |
olej | 0,5 l |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: