Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka kolorowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

papryka czerwona 2 sztuki
papryka żółta 2 sztuki
pomidory 5 sztuk
kukurydza 1 puszka
feta 1 opakownie
rzodkiewka 1 (czerwona)

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka kolorowa

Paprykę, pomidory, fęte skroić na drobną kostkę, rzodkiewkę na cienkie plasterki, kukurydze odcedzić, wymieszać wszystkie składniki.

Sałatkę podajemy zaraz po zrobieniu, gdyż najlepiej smakuje świeża.
Ser feta musi być taki \" rozlatujący się\" gdyż to właśnie on tworzy sos do sałatki, najlepszy którego ja używam to ser firmy Mlekovita.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak