Sposób przygotowania

Kalafior ugotować na pół miękko w osolonej wodzie, odcedzić, podzielić na małe różyczki. Boczek pokroić w kostkę i usmażyć z posiekanym czosnkiem. Makaron ugotować al-dente w wodzie z dodatkiem soli. Cebulę posiekać razem ze szczypiorem, mięso pokroić w kostkę. Wszystkie składniki połączyć, przyprawić do smaku solą i pieprzem, wymieszać. Wyłożyć do naczynia żaroodpornego, skropić oliwą i zapiekać w temp 200 stopni około 15 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Pyszne połączenie, dla mnie wprost idealne.
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !