Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rolada z pieczarklami

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone 40 dag
pieczarki 40 dag
siekany koperek 1 łyżka
jajko 1 sztuka
sól do smaku
pieprz do smaku
natka pietruszki 1 łyżka
bułka namoczona w mleku 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Rolada z pieczarklami

Pieczarki kroimy w plastry,przesmażamy. Mięso wyrabiamy,formujemy dużego placka na którym układamy pieczarki i zwijamy.Obtaczamy w bułce i smażymy z wszystkich stron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

madzialena19 14.06.2012 18:58
smaczna rolada
ronald88 14.06.2011 13:19
super
Krystyna33 28.12.2010 10:44
ciekawe danie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak