Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta śledziowa z twarogiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

matjasy 4 filety
twaróg 1 kost
cebula
masło lub margaryna 2 łyżki
szczypiorek usiekany 1 łyżka
sól

Przepis i sposób przygotowania na: pasta śledziowa z twarogiem

matjasy wymoczyć a następnie zemleć w maszynce do mielenia mięsa razem z ugotowanym i obranym jajkiem,cebulą i twarogiem,następnie utrzeć z masłem lub margaryną dodać szczypiorek i ewentualnie przyprawić do smaku solą dokładnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grazyna0211 23.11.2012 12:10
badzo lubię pasty rybne
Angelika10 01.05.2012 00:17
Pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak