Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta rybna

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryba wędzona 30 dkg.
cebula
masło lub margaryna 1 łyżka
Musztarda sarepska Prymat
sok z cytryny do smaku
jajko ugotowane na twardo 2 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: pasta rybna

rybę obrać z ości i rozetrzeć lub zemleć razem z ugotowanymi i obranymi jajkami przez maszynkę do mięsa,cebulę drobniutko posiekać dodać do powstałej masy doprawić do smaku musztardą oraz sokiem z cytryny i dokładnie wymieszać,podawać z ciemnym pieczywem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Róża1 22.11.2013 22:53
moja ulubiona, bardzo często taką robię zimą i jesienią:-)
Łukasz15 20.11.2013 20:19
Bardzo dobra
Motorek 07.08.2013 20:00
Pyszna pasta
Angelika10 06.03.2012 22:08
Dawno takiej nie jadłam.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak