Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kompot z rabarbaru

3.0
(11)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rabarbar 10 dag
woda pół litra
cukier 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Kompot z rabarbaru

Rabarbar obrać ze skórki, pokroić go drobno a potem pocukrzyć. Następnie dać go do garnuszka i zalać wodą. Zagotować. Gdy się zagotuje przelać do szklanek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

plocia 15.08.2012 22:35
u mnie tylko ja piję rabarbar więc gotuję go tylko dla siebie.
Margo1 06.01.2012 11:20
lubię
Margo1 06.01.2012 11:20
lubię
KasiaK90 23.12.2011 07:38
uwielbiam
pioge7 17.11.2011 07:11
super smaczny
novita23 20.10.2011 20:42
pyszny
tomek18 15.10.2011 07:40
pyszny
owocówka 08.10.2011 20:35
jest super, robiłam dziś, naprawdę wspaniały :D
Katarzyna/kate1980 30.09.2011 23:48
super
misia53 29.09.2011 20:13
kompocik z rabarbaru lubię ale slodzę go miodem
Magdalena/26Mooi 29.09.2011 09:10
bardzo smaczny kompocik:)
Kate131 29.09.2011 06:57
smaczny
gosia47-47 28.09.2011 23:05
tak, zawsze robię pół litra, po co więcej jak tylko ja i mąż pijemy ! będę chciała więcej to sobie zrobię znowu
Henryka2 28.09.2011 22:48
\"Gdy będzie się gotować przelać do szklanek.\" - koniecznie musi się gotować przy nalewaniu do szklanek? Zawsze robisz 0,5l kompotu? \"

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak