Sposób przygotowania

Cebulę obrać, drobno pokroić i delikatnie podsmażyć na niewielkiej ilości rozgrzanego tłuszczu. Gdy cebula będzie już miękka, dołożyć pasztet i wszystko razem podgrzać.
Ciasto francuskie pokroić na prostokąty dowolnej wielkości. Na każdy kawałeczek ciasta nałożyć pasek z pasztetowego farszu i zawinąć.
Paszteciki wyłożyć na posmarowanej tłuszczem blaszce, każdy z nich posmarować białkiem i posypać kminkiem. Piec w rozgrzanym piekarniku na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    uwielbiam:)
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    właśnie robie podchody do takich pasztecików
  • 2
    original
    Opublikowano

    gottrina

    bardzo smaczne paszteciki
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    idealne do barszczyku

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !