Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pieczona wieprzowina

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łopatka bez kości 0.50 kg
cebula 1 szt
czosnek 2 ząbki
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: pieczona wieprzowina

Mięso myjemy dzielimy na kawałki.Posypujemy przyprawą.Podsmażamy cebulkę i czosnek drobno posiekany.Dodajemy mięso i podpiekamy podlewając od czasu do czasu odrobiną wody.Pieczemy do miękkości.Podajemy z kluskami lub ziemniakami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mela25 11.09.2013 12:48
moje smaki
teresa18 23.07.2012 18:49
pyszne mięsko
Beatris 02.06.2012 13:12
Lubię tak przygotowane mięsko.
monika141 29.02.2012 09:00
pychota
Motorek 11.12.2011 12:18
pycha
magical66 15.11.2011 20:05
pycha
RenataZ-et 13.11.2011 15:11
wyśmienite danie
Teresa19 25.10.2011 08:15
lubię takie jedzonko
Izabela/bella81 11.10.2011 20:49
pyszne
anja3107 11.10.2011 11:03
pycha
ben-ka 10.10.2011 09:49
mięsko to mięso ale te kluchy.......:)
IKrakowianka 09.10.2011 15:30
wygląda bardzo apetycznie
Wafelek2601 02.10.2011 06:42
lubię takie mięsko z sosem zwłaszcza z kluskami śląskimi

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak