Sposób przygotowania

Mięso myjemy dzielimy na kawałki.Posypujemy przyprawą.Podsmażamy cebulkę i czosnek drobno posiekany.Dodajemy mięso i podpiekamy podlewając od czasu do czasu odrobiną wody.Pieczemy do miękkości.Podajemy z kluskami lub ziemniakami.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    lubię takie mięsko z sosem zwłaszcza z kluskami śląskimi
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    wygląda bardzo apetycznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    mięsko to mięso ale te kluchy.......:)
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    lubię takie jedzonko
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wyśmienite danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    p8230976
    Opublikowano

    monika141

    pychota
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Lubię tak przygotowane mięsko.
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pyszne mięsko
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    moje smaki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !