Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować wsypać do miski dodać startą marchew i pokrojoną drobno cebulę posolić wsypać dużo pokrojonej natki pietruszki, odstawić na godzinę w tym czasie składniki zalewy zagotować, ostudzić. Zimną zalewą zalać kapustę i wymieszać. Przechowywać w lodówce , można kilka dni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    smaczna i zdrowa
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    smaczna i zdrowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    ekstra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !