Sposób przygotowania

Na stolnicy wszystkie składniki zagnieść na twarde ciasto. Rozwałkować i pokroić na cienkie paseczki. Gotować w osolonej wodzie, dopóki nie wypłynie.Przelać zimną wodą.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    na niedzielny obiad do rosołu zawsze mam makaron swojski
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    uwielbiam
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    makaron swojski....pycha!
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszny,kiedyś innego się nie jadło jak swojski
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Najlepszy !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    domowy najlepszy !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Nie ma to jak domowy makaronik.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    taki domowy jest najlepszy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Domowy makaron najlepszy.
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ale mi czasem tak go się nie chce robić .
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kasia35

    swojski najlepszy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !