Składniki:
mięso wieprzowe | 1 kg gulaszowego |
cebulka | 1 mała |
woda | 1/2 szklanki |
Sól peklowa drobnoziarnista Prymat | 2 dkg |
sól | 1 kopiasta łyżeczka |
pieprz | 1/2 łyżeczki |
cukier | 1 łyżeczka |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 1 szczypta |
mięso wieprzowe | 1 kg gulaszowego |
cebulka | 1 mała |
woda | 1/2 szklanki |
Sól peklowa drobnoziarnista Prymat | 2 dkg |
sól | 1 kopiasta łyżeczka |
pieprz | 1/2 łyżeczki |
cukier | 1 łyżeczka |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: