Sposób przygotowania

Rozgrzewamy olej i wrzucamy mięso. Podsmażamy.Doprawiamy solą i pieprzem. Dodajemy zioła.Mieszamy i pozostawiamy w ciepłym miejscu .Do osolonej gotującej wody wsypujemy migdały i ryż. Gotujemy do miękkości. Wykładamy na talerze.Na wierzch kładziemy mięso, które następnie polewamy jogurtem

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z chęcią wypróbuję ten przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    interesujące
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !