Sposób przygotowania

Biszkopcik
Białka ubić na piane dodawać powoli cukier gdy uzyskamy jednolita mase dodać żołtka gdy nie bedzie czuć cukru dodawać mąkę z sodą i mieszać drewnianą łyżka żeby masa nie upadła wylać do formy wysmarowanej i posypanej bułką tarta piec 35 min w tem 180st C

Krem
Masło utrzeć aż zrobi się delikatnie ubite dodawać cukru pudru powoli i ucierać ( można też użyć gotowych kremów do cista)
Przekładać placki biszkoptu wraz z wybranymi owocami

Wiórki kokosowe oraz utartą czekoladę użyć do dekoracji w sklepach jest duży wybór asortymentu do dekoracji więc każdy może jak chce udekorować :)

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !