Sposób przygotowania

Jaja wbić do misy dodać cukier i ubić na puch .Dodać przesiane obie mąki z proszkiem do pieczenia. Na koniec wlać olej i delikatnie wymieszać(najlepiej drewnianą łyżką). Przelać ciasto do (średniej wielkości )blaszki wyłożonej papierem do pieczenia. Na wierzch rozłożyć owoce porzeczki opłukane i obtoczone w mące. Pieczemy w 160 stopni przez około 45 minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    lubię ciasta z owocami,łatwy przepis
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    ładne
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    wyborne
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajne ciasto
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    A gdzie proszek do pieczenia w składnikach?????????????????
  • 0
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    słuszna uwaga ! proszku do pieczenia ma być 2 płaskie łyżeczki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !