Sposób przygotowania

Karczek pokroić w niewielkie plasterki. Mięso rozbić tłuczkiem , przyprawić solą i pierzem. Mięso mielone rozrobić z jajkiem. Przyprawić, dodać koperek. Nadzienie zwijamy w plastry mięsa, opiekamy na patelni. Dodać wodę i dusić koło 45 minut pod przykryciem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    oooo...takiej wersji nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    super danie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    no super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    ale pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Brigitte

    ja tradycyjnie bym ostro doprawiła, ale pomysł rewelacyjny :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawy przepis
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    dla mnie rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !