Sposób przygotowania

Ziemniaki obrać z mundurków. Zagotować przez ok. 10 minut. Odcedzić z wody, pokroić w plastry. Mięso usmażyć. Cebulkę pokroić w niewielkie składniki i podsmażyć na tłuszczu. Pieczarki obrać, pokroić i też podsmażyć. Układać na brytfannie: ziemniaki, ser żółty, mięso, fasolka, pokrojony pomidor, cebula, trochę ziemniaków i ser żółty. Piec w piekarniku przez ok. 30 minut w 180 st.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszna zapiekanka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    bardzo lubie tego typu zapiekanki
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    bardzo lubie tego typu zapiekanki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    fajna wypróbuję
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    Justyna37

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !