Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować, marchewkę obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach, cebulę pokroić w kostkę. Wszystko oprószyć solą i pieprzem. Ocet wymieszać z oliwą (lub olejem), cukrem i musztardą. Sos dodać do surówki i wymieszać. Podawać do obiadu.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    fajna :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    patusia

    Szybko i smacznie, czyli tak jak lubię :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetna do kotleta
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    prosta i smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    bardzo smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !