Sposób przygotowania

Jabłka obieramy ze skórki.Kroimy w plastry i wydrążamy gniazda nasienne.Każdy plaster maczamy w gęstym cieście naleśnikowym i układamy na rozgrzany tłuszcz.Smażymy na rumiano z obu stron.Układamy na ręczniku papierowym aby osączyć nadmiar tłuszczu.Podajemy gorące.Smacznego:)

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne,na pewno wypróbuję
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    przepyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pyszny deser,te? robi? taki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !