Sposób przygotowania

Pomidory rozkroić na ćwiartki.Ogórki kroić nie drobno.Paprykę oczyścić i posiekać na kawałki, wszystko wrzucić do blendera, razem z czosnkiem, cebulą posiekaną w kostkę. Dodać sok cytryny. Dodać masło, osolić, dodać pieprz. Zupę postawić do lodówki na 3-4 godziny. Gotową zupę posypać natką, podawać z grzankami.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Pychota !!
  • 4
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Hmm, na pewno wypróbuję :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    Muszę spróbować s
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    bardzo smaczna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    elzbietar64

    bardzo lubię hiszpańską kuchnię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !