Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Patison z piersią z kurczaka

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z piersi kurczaka 1 szt
marchewka 2 szt
koper 1/2 pęczka
natka pietruszki 1/2 pęczka
kostka rosołowa 1 szt
olej do smażenia 2 łyżki
patison kilka szt

Przepis i sposób przygotowania na: Patison z piersią z kurczaka

1 Filet pokroić w kostkę, obsmażyć na patelni.

2

Dodać starte na tarce(na dużych oczkach)patisony i marchewkę. Warzywa chwilę obsmażyć.

3

Wszystko podlać niewielką ilością wody, dodać kostkę rosołową, posiekany koper i pietruszkę.Dusić pod przykryciem pół godziny

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak