Sposób przygotowania

Kiełbasę pokroić w pół plastry, cebulę posiekać.
Podsmażyć dobrze kiełbasę, pod koniec dodać cebulę i ogórki konserwowe pokrojone w kostkę. Przełożyć do rondla.
Cukinię umyć, wraz ze skórką pokroić w pół plastry (ok.4 mm grubości), podsmażyć na oleju, posypać cząbrem,czosnkiem i dodać do kiełbasy.
Fasolę czerwoną opłukać z zalewy, osączyć i dołożyć do pozostałych składników.Zalać je przecierem pomidorowym i wodą, wsypać majeranek i wrzucić kostkę bulionową na wędzonce. Doprawić pieprzem i solą (nie za dużo bo bulion i kiełbasa są słone).
Podawać z pieczywem ew. z ryżem.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    super! świetne danie na szybką kolację!
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    lubie to:)
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Fajna Ewciu kolacyjka!
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Super! Przepis do wypróbowania:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    Pyszne danko.
  • 2
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    anecia04

    jednogarnkowe potrawy są zawsze syte, szybkie i tanie
  • 3
    original
    Opublikowano

    magical66

    wygląda apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !